سی ان سی سنگ

  • ۰
  • ۰

سنگ‌های گرانیت جزء آن دسته از سنگ‌هایی هستند که در پی فوران آتش فشان‌ها و از سرد شدن مواد داغ و مذابی که از داخل زمین به سطح آن سرک کشیده‌اند، پدیدار شده‌اند و خارج کردن این سنگ‌ها از دل زمین که در گروه سنگ‌های آذرین قرار می‌گیرند، بسیار مشکل و صعب الوصول است. شیوه تشکیل شدن یکی از مهم‌ترین تفاوت های سنگ تراورتن با سنگ گرانیت محسوب می‌شود.

سرد شدن طولانی مدت گدازه‌های آتش فشانی در اعماق زمین و تشکیل سنگ گرانیت از آن، سبب شده که سنگ‌های گرانیت دارای مقاومت بسیار زیادی باشند و جزو سنگ‌های بسیار سفت و سخت به شمار بیایند. بنابراین قطعه قطعه کردن و برش دادن این نوع از سنگ‌ها سخت و زمان‌بر است؛ چراکه سنگ گرانیت به سبب قابلیت‌هایش نفوذپذیری چندانی نداشته و مقاومت بالای آن سبب می‌شود که در مواجهه با انواع فشار و ضربات مختلف، شکل خود را از دست ندهد.

خوب است بدانید که بعد از الماس‌ها، سنگ‌های گرانیت در رده دوم از لحاظ سختی و میزان مقاومت قرار دارند و به راحتی دچار ترک یا شکستگی نمی‌شوند.  بنابراین اگر قصد داشته باشیم که برای ساختن نمای ساختمان، این سنگ را مورد استفاده قرار دهیم، به خاطر ویژگی‌های خاص و متفاوتش، می‌تواند سال‌های طولانی کارایی و کیفیت خود را حفظ نماید.

ویژگی سنگ گرانیت : 

 

  • سنگ گرانیت را می‌توانیم در انواع رنگ‌های مختلف، مشاهده کنیم؛ بعضی از آن‌ها سیاه، بعضی آبی، تعدادی قهوه‌ای و حتی سبز هستند.
  • سنگ گرانیت از مقاومت بالایی در مقابل گرما و حرارت و همچنین متریال‌های مختلف شیمیایی و ذرات گرد و خاک برخوردار بوده و رنگ و شکل و ویژگی‌های آن در برابر این عوامل، تغییر نمی‌کند و همچنین دچار شکستگی و خراش خوردگی نمی‌شود.
  • گرانیت به دلیل نفوذپذیری اندکی که در برابر آب از خود نشان می‌دهد می‌تواند در مکان‌های مرطوب مورد استفاده قرار گیرد. (جاهایی مثل سرویس بهداشتی و یا حمام)
  • گرانیت به دلیل مقاومت بالایش در انواع مکان‌ها و قسمت‌های ساختمان و به خصوص به عنوان سنگی که در ساخت نمای ساختمان، کاربرد دارد، استفاده می‌شود.

 

 

  • ۰۰/۱۱/۱۶
  • webagrin group

سنگ گرانیت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی