سی ان سی سنگ

  • ۰
  • ۰

دیدی که از نمای ساختمان‌های قدیمی داریم شاید به یک دیوار ساده آجری و یا سنگی در نمای خارج و یک نمای گچی که با رنگ پوشیده شده است. نمای دو پوسته تلاشی از سوی محققان این صنعت به‌منظور ارتقا کارایی نماهای ساختمانی می‌باشد و اگرچه آن‌قدرها ناشناخته نیست.

اما درواقع تمامی افراد اطلاعات کافی در مورد انواع آن، کارکردهای مختلفش و جنس متریال های به‌کاررفته در آن نداشته و فقط آن را نمایی دارای دولایه شفاف با امکان جریان یافتن هوا در بین دو پوسته تصور می‌کنند.

اگرچه ایجاد تهویه طبیعی از مزایای حتمی این نوع نماها است اما کنترل کامل صوت، باد و باران، امکان استفاده از نور طبیعی و عایق در برابر شرایط جوی نامساعد، درواقع نمای دو پوسته را چنان مطلوب قرار داده که در هرجای کشورهای اروپایی به‌عنوان یک سبک از معماری و نمای مدرن توانسته قلب تپنده صنعت طراحی نما گردد.

نمای دو پوسته همان گونه که از نامش معلوم است، شامل دو پوسته می باشد، که با تفاوت ها و شباهت هایی که با هم دارند می توانند، با هم یکپارچه شده و در اصطلاح نمای دو پوسته را بسازند، پوسته اول هر نوع دیواری می تواند باشد، که شامل پوشش شیشه ای به صورت تک جداره یا دوجداره باشد و نمای دوم که از متریال های مختلف در طراحی آن استفاده می شود، فضای خالی بین آن ها امکان جابه جایی هوا در بین دو پوسته را می دهد، حال این جابه جایی می تواند به صورت طبیعی صورت بگیرد، یا اینکه به کمک پنکه های مکانیکی که نیروی محرک آن ها انرژی خورشیدی می باشد. اینگونه نما با روش طراحی خاصیتی که دارد، امکان تهویۀ طبیعی هوا را در ساختمان بوجود می آورد، زیرا گردش هوا بین دو لایه این امکان را به راحتی در اختیار می گذارد.

نمای دو پوسته را می‌توان شامل سه لایه متفاوت دانست که هر لایه وظیفه‌ای خاص را بر عهده دارد. لایه اول که معمولاً یک پنجره بوده و در آن یک شیشه دوجداره تعبیه می‌شود و پس‌ازآن لایه دوم که یک کانال هوا است و نقش عایق را ایفا کرده و نوعی تهویه طبیعی محسوب می‌شود و بیرونی‌ترین پوسته که لایه سوم را تشکیل می‌دهد و عموماً از یک شیشه تک جداره در آن به کار می‌رود. بدین‌صورت در تعریف نمای دو پوسته می‌توان گفت، نمایی که با لایه‌های خود می‌تواند برای ساختمان‌هایی مرتفع که در معرض سروصدای خیابان، بادهای شدید و یا نور مستقیم خورشید قرار دارند، مورداستفاده قرارگرفته و افراد ساکن در آن ساختمان را از انواع آلودگی‌ها حفظ کند.

انواع نماهای دو پوسته به شرح موارد زیر می باشند :

  1. نما با ساختار بسته : در این نوع از نماهای دو پوسته، پنل هایی با در نظر گرفتن ابعاد هر طبقه تعبیه می شود. از مزایای این سیستم می توان به قابل کنترل بودن دما برای هر طبقه به صورت جداگانه اشاره کرد و نقطه نظر منفی این نوع نما، تأثیر مستقیم کیفیت هوای خروجی یک طبقه بر کیفیت هوای ورودی طبقه دیگر دانست.

  2. نمای عمودی : جریان هوا در این نماها به صورت حرکت عمودی بوده و کنترل دما از طریق دریچه هایی که در مجاورت پوسته قرار گرفته اند، انجام می شود. در این نوع از پوسته ها از عایق های صدا به صورت عمودی در فضای بین دو پوسته جهت جلوگیری از انتقال آلودگی صوتی به فضا های داخلی پوسته های مجاور استفاده می گردد.

  3. نمای یکپارچه : نماهای دو پوسته ای که در این نوع قرار می گیرند، به صورت یکپارچه و پیوسته می باشند. در این حالت جریان هوا به صورت نامحدود و کاملاً آزاد بین محیط و فضای داخلی در جریان است. سادگی طراحی یکی از ویژگی های این نوع نماهای ساختمان است.

  4. نمای افقی : نحوه عملکرد این نما بدین گونه است که می توان با کنترل توازن ورود و خروج هوا در محفظه هایی با طراحی افقی، توانایی کنترل دمای هر طبقه را به صورت انتخابی بدون مشکل تداخل تهویه طبقات مختلف با یکدیگر، به دست آورد.

  • ۰۱/۰۲/۲۰
  • webagrin group

اجرا نما

نما ساختمان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی